10 ago 2016, 7:49

Поглед на затишие в буря... 

  Poesía » De amor
811 1 2

 

 

Поглед на затишие в буря...


Има едни очи вечно утешаващи ни,

радващи ни, оглеждащи се в нас ежедневно.

В тях ни придружава един поглед на мир,

на милост, опрощение и благодат, на живот...

 

Той е Бог в любовта, на човека до (в) нас...

Този блясък, тези очи са на моя любим...,

той е светлината, която ме прегръща винаги

и ме кара да се чувствам споделен човек...!

 

© Аврора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??