10.08.2016 г., 7:49 ч.

Поглед на затишие в буря... 

  Поезия » Любовна
813 1 2

 

 

Поглед на затишие в буря...


Има едни очи вечно утешаващи ни,

радващи ни, оглеждащи се в нас ежедневно.

В тях ни придружава един поглед на мир,

на милост, опрощение и благодат, на живот...

 

Той е Бог в любовта, на човека до (в) нас...

Този блясък, тези очи са на моя любим...,

той е светлината, която ме прегръща винаги

и ме кара да се чувствам споделен човек...!

 

© Аврора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??