24 jun 2022, 10:49  

Поглед напред 

  Poesía » Versos blancos
281 7 9

Те

са винаги с нас.

Спомен –

и сълзи,

и веселие,

смях.

Нека мислим

за днес,

но да помним и тях.

Няма ги –

знаем,

разбираме,

мислим…

И са отсъстващи,

и винаги тук.

Тихи,

невидими,

 с кроткия звук

бие сърцето ни –

наковалня и чук…

Те…

Отишлите си…

Очакващите ни…

 

 

 

© Георги Коновски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??