19 nov 2021, 22:08

Поглед през рамо 

  Poesía » Otra
286 0 0

Романтичен, бездомен,

под небето щастливо

и просто живях.

От изгрев до залез,

в мене момчето

пилееше

устрем и смях.

Пораснах и очаквано

светът ме приюти.

Бях  песъчинка

в безброя,

търсеща дом за мечти.

Нямах, а исках

да имам нещичко свое.

Сред бетонни стени,

той заточи моята

воля.

Неусетно

пропъдих  всички мечти –

от грешни представи

бях болен.

Сега са ми нужни

момчешките заблуди,

както на вятъра

свободния бяг...

дори да се изгубя,

в сърцето ще имам

спасителен бряг.

 

© Запрян Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??