12 jun 2015, 21:03

Погледнах в двора 

  Poesía » Filosófica
231 0 0
Погледнах в двора

Присвих очи, погледнах двора,
а той бе целия в цветя!
Поисках нещичко да сторя,
за тая хубост, да платя.

Поисках полет в синините!
И да се рея със крила!
Да съм с Луната и Звездите
и слънчевата светлина...

Когато Изгрева се пука
и Залеза бере душа
и Красотата дойде тука,
душата ми да весели.

За този свят ми става драго,
за неговата красота,
да съм със туй неземно благо,
да съм частица от Света!
03.06.2015г. Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??