Погледни в очите ми зелени,
виж силата във тях,
като магнит привличам те към мене,
аз съм най-сладкият ти грях.
Искам да заровиш пръсти,
кичури между тях да изтичат,
да проблясват светлосенки пъстри,
да ми казваш, че още ме обичаш.
Погледът ти бавно ме съблича,
виждам в него луда страст,
питаш ме дали обичам,
както ти, така и аз.
Усмихвам се - потъваш в мен,
очите леко се затварят,
в сърцето оставаш пленена,
устните ми твоето име повтарят.
© Нели Иванова Todos los derechos reservados