13.01.2012 г., 23:48 ч.

Погледни... 

  Поезия » Любовна
510 0 0

Погледни в очите ми зелени,

виж силата във тях,

като магнит привличам те към мене,

аз съм най-сладкият ти грях.

Искам да заровиш пръсти,

кичури между тях да изтичат,

да проблясват светлосенки пъстри,

да ми казваш, че още ме обичаш.

Погледът ти бавно ме съблича,

виждам в него луда страст,

питаш ме дали обичам,

както ти, така и аз.

Усмихвам се - потъваш в мен,

очите леко се затварят,

в сърцето оставаш пленена,

устните ми твоето име повтарят.

 

© Нели Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??