25 feb 2005, 8:29

Погледни ме 

  Poesía
916 0 9

Слънцето разлива
топъл цвят с аромат
на праскова узряла.
Погледни ме!
Бяла лястовица съм
литнала над
грейнали поляни.
Пътят иде,
спуска се в дерето,
после се извива
през полето
и синее покрай
натежалите жита.
Погледни ме!
Бяла лястовица съм,
летя, пътят ширинее,
лъкатушеща мечта
неизвървяна...
Погледни ме!

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??