25.02.2005 г., 8:29 ч.

Погледни ме 

  Поезия
960 0 9

Слънцето разлива
топъл цвят с аромат
на праскова узряла.
Погледни ме!
Бяла лястовица съм
литнала над
грейнали поляни.
Пътят иде,
спуска се в дерето,
после се извива
през полето
и синее покрай
натежалите жита.
Погледни ме!
Бяла лястовица съм,
летя, пътят ширинее,
лъкатушеща мечта
неизвървяна...
Погледни ме!

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??