28 feb 2017, 21:58

Погледни ме 

  Poesía
265 2 2

Посветено на бездомните животни 

 

Моля те, погледни ме в очите! 

Какво виждаш, нима те е страх? 

Виждаш ли там как минават ми дните? 

Кога за последно хапнàх? 

 

Моля те, надникни ми в душата 

и виж колко неволя търпи! 

Ще е благодарна вечно на ръката,

която ще я приюти! 

 

Почувствай ми, моля те, сърцето – 

колко всеотдайност може да даде! 

Любовта е нещото, с което – 

цялото ще ти се отдаде! 

© Pepi Petrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??