29 abr 2012, 0:35

Погледът ти 

  Poesía » De amor
856 0 6

Синият ти поглед ме препъна

и ожулих своята душа.

Празното пространство се прегъна.

Исках тишината да строша́.

 

Тя със тебе цяла беше пълна

като стара стомна с гроздов сок...

Времето се спря и ме погълна,

после те догони с хищен  скок,

 

легна във косите ти, в ръцете...

Ти смали се – сив и състарен.

Клюмна погледът ти като цвете,

недостигнало с любов до мен.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??