7 may 2009, 14:39

Погребение 

  Poesía » Versos blancos
2858 0 3

Звън на камбана

и една дълбока яма -

наоколо само скръб и сълзи

и много тъжни души...

Всеки поднася тъжен цветя -

не ще те видим вече у дома...

и ето, дъжд започва да вали,

но не навън, а в нашите очи...

Отиде си, остави ни сами,

дано над нас духът ти бди!

Почивай в мир!!!

© Джабула Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??