7.05.2009 г., 14:39 ч.

Погребение 

  Поезия » Бели стихове
2854 0 3

Звън на камбана

и една дълбока яма -

наоколо само скръб и сълзи

и много тъжни души...

Всеки поднася тъжен цветя -

не ще те видим вече у дома...

и ето, дъжд започва да вали,

но не навън, а в нашите очи...

Отиде си, остави ни сами,

дано над нас духът ти бди!

Почивай в мир!!!

© Джабула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??