18 nov 2006, 13:50

Погреби ме 

  Poesía
616 0 4
Щом не ще целувам тебе -
погреби ме!
Щом сърцето ми е рана -
погреби ме!
Щом очите ти не срещам,
а глава пред теб навеждам -
погреби ме!

Щом лъчът не си в здрача -
погреби ме!
Щом остави ме да плача -
погреби ме!
Щом жадуваш чужди устни,
щом не искаш само мен -
погреби ме!

Щом сълзи гасят пожара -
погреби ме!
Щом и спомена забрави -
погреби ме!
Щом в душата ти за мене място няма,
щом реши, че всичко е измама -
погреби ме!

Щом поискаш път един
двамата да споделим,
убеден, че не грешиш -
можеш да ме възкресиш!

       16.11.2006

© Вилислава Пламенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??