3 ene 2013, 17:05

Погубен живот 

  Poesía » Versos blancos
625 0 0

Тя към олтара върви

с навлажнени от мъка очи.

За друг са нейните мечти,

но с него пръстени ще размени!

И ето, никой не я спря -

изрече заветното "ДА"!

Погуби свойте мечти

и с мъка напред продължи...

А още обича го тя,

само за него скърби нейната душа...

Но връщане няма назад,

сама превърна живота си в ад!

© ИметоМиЗначи Самота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??