25 nov 2007, 13:21

похот 

  Poesía
1043 0 8
 

И тази нощ зажаднялото ми тяло ме убиваше.

Борейки се за нежна ласка на любовен стон.

Жегата с лека ръка събличаше разгорещената ми плът.

Безмълвно молех се за късче страст от нечие сърце.

Изтръпналa в очакване, разголена под тъмносиньото небе,

зачаках търпеливо полъха на тъй бленуваната плам!

© Елизабет Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??