И тази нощ зажаднялото ми тяло ме убиваше.
Борейки се за нежна ласка на любовен стон.
Жегата с лека ръка събличаше разгорещената ми плът.
Безмълвно молех се за късче страст от нечие сърце.
Изтръпналa в очакване, разголена под тъмносиньото небе,
зачаках търпеливо полъха на тъй бленуваната плам!
© Елизабет Борисова Все права защищены