18 dic 2012, 15:35

Поиска да узнаеш как съм 

  Poesía » De amor
716 0 1

Поиска да узнаеш как съм.
Така за теб написано и искрено
дано внесе ти чувството преминало
през тялото,

през мислите наистина.
Изключително запалени в емоции,
безкрайно искащи,

объркани,
отново да стоят в ръцете ти.
Заспивайки така отпуснато,
да чувстват пак вкуса на устните
и някак си с очи затворени

повеждаш ги

през трудните им спомени.
Целувай ги пак нежно, истински.
Така е хубаво,

усещам го.
Подръж ги още малко,

не завинаги.
Попитай,

но не искай обяснение.
Не чувстват,

нямат угризения, отпуснати така във дланите,
в душата им нахлу смирение.

Поиска да узнаеш как съм.
За мен не питай,
странен съм,

от друго измерение.

© Митко Донев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ей, приятелче, радвам се, че музата още е с теб
Propuestas
: ??:??