29 mar 2009, 17:58

Поискай 

  Poesía » De amor
681 0 3

Поискай от мен да не дишам,

в самата секунда ще спра

и няма дори да попитам

защо ме лиши от дъха.

 

Поискай от мен да не виждам,

затварям и двети очи

и плътно до теб ще се движа,

където поискаш ходи.

 

Поискай звезда от небето,

аз всичките бих ти свалил,

за теб ще сваля и комета,

за теб и човек бих убил.

 

Поискай да бъда безстрашен,

веднага забравям страха,

нали съм до теб да те пазя

от цялото зло на света.

 

Поискай за теб да не мисля,

отказал ти бих на мига,

при тебе са всички мои мисли,

не искай от мен невъзможни неща.

© Димка Карашъкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??