26 jun 2018, 0:31

Поискай ме 

  Poesía » De amor
293 0 0

Поискай ме


Елеонора Крушева

 

Поискай ме!
Само ме поискай!
С тяло на жена ще те обгърна.
Прости ми и отново прошепни.
"Обичам те!"
...при тебе ще се върна.
На мене само го кажи.
И миналата болка 
                        ще забравя.
Огледай се във моите очи!
От там започва Рая и
                    ...продължава!
Ще ти отвърна със сто лъчи!
От  щастие и радост
                            пак ще грея!
И с обичта си пак ще те 
                                   обгърна,
сърцето ти с любов 
                                 ще сгрея!
Поискай само!
Само го кажи!
Подавам ти ръце!
Усмивка!
В душата ми седни...
И вярвай-нежността ми 
                                   приеми!
Цялата любов ти подарявам
                                    за теб е...
после остани!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??