Елеонора Крушева
Поискай ме!
Само ме поискай!
С тяло на жена ще те обгърна.
Прости ми и отново прошепни.
"Обичам те!"
...при тебе ще се върна.
На мене само го кажи.
И миналата болка
ще забравя.
Огледай се във моите очи!
От там започва Рая и
...продължава!
Ще ти отвърна със сто лъчи!
От щастие и радост
пак ще грея!
И с обичта си пак ще те
обгърна,
сърцето ти с любов
ще сгрея!
Поискай само!
Само го кажи!
Подавам ти ръце!
Усмивка!
В душата ми седни...
И вярвай-нежността ми
приеми!
Цялата любов ти подарявам
за теб е...
после остани!
© Елеонора Крушева Все права защищены