20 sept 2007, 1:37

Пожар 

  Poesía
1023 0 1
В сърцето ми гори пожар,
запален от неговия господар,
направи го той без да разбере
и плени едно сърце!!!

Без дори да подозира,
в гърдите сякаш погледът му ме раздира.
Не знае той какво ми причини
в момента, в който ме плени!

Сега без погледа му не издържам
и чрез пожара се поддържам,
изгасне ли, не ще остана
дори секунда жива, знам!

Сега сърцето ми живее
единствено за своя господар,
запалил в него без да иска
най-големия пожар!!!

© Диана Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??