29 mar 2012, 19:14

Пожари 

  Poesía » De amor
748 0 16



на разсъмване

миг
преди утрото
пожари да запали
в очите на деня
е тишина
с ухание на сън
тогава
ръцете ти
желания извайват
а дъхът ми
срещнал твоя
любов
във въздуха рисува
 
 
 
 


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??