29.03.2012 г., 19:14 ч.

Пожари 

  Поезия » Любовна
744 0 16



на разсъмване

миг
преди утрото
пожари да запали
в очите на деня
е тишина
с ухание на сън
тогава
ръцете ти
желания извайват
а дъхът ми
срещнал твоя
любов
във въздуха рисува
 
 
 
 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??