В моменти на изпитания се вижда
каква стойност имаш, дали си годен!
На пострадалите никой не завижда,
тежка е съдбата на човека народен!
На хората къщите пламъците изпепелиха,
сетиха се накрая за хиляда лева "обезщетение"!
А те помежду си порциите си разпределиха,
реагираха на бедствията с голямо закъснение!
"Големи" грижи за народа полагат, няма що,
някои от тях с милиони здраво се налапаха!
Но тук искам да попитам народа наш:"Защо
избираш хора, що за кой ли път те разплакаха!?"
© Георги Todos los derechos reservados