ПОЖЕЛАЙ СИ
Пожелай си любов!
Пожелай си любов като лято,
от което в сърцето
пеят птици, танцуват мечти
и цъфтят чудеса
сред лъчите на слънчево злато,
а луната се люби
със вълшебните нежни звезди!
Отвори си душата!
В нея вятърът волен да скита,
нека времето спре
за минутка на тих благослов,
да изгреят във нея
чувства парещи, в огъня скрити,
да бленуват очите
твоя образ!
Ти ела в мен, любов!
© Симеон Ангелов Todos los derechos reservados