8 ene 2007, 1:07

Пожелание 

  Poesía
913 1 6
И в този светъл ден
светът забързан се усмихва.
С пожелания за здраве и късмет
хората обсипват те безчет.
А аз ти пожлавам само
насладата на любовта.
Но не онази - дето всичко е наред,
а онази, в която денем без нея да неможеш
и нощем да се будиш, - мислейки че я губиш.
Онази истинската -
нея ти желая! 
 
                                                                            7.Януари.2007

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??