10 may 2012, 10:36

Пожелание на сестра ми… 

  Poesía » Otra
13547 0 1


 

 

Красива картичка с любов ти подарявам,

на тебе - моята сестра.

С настъпващото пълнолетие те поздравявам,

от днес ти вече си жена.

 

Желая ти да бъдеш много здрава,

да имаш щастие, късмет, любов.

С таланта си да придобиеш слава

и да постигнеш всичко в тоз живот.

 

Честит Рожден Ден, Мила Хрисе,

и не забравяй своята сестра.

Аз винаги ще съм до тебе, усмихни се!

Обичам те и все ще е така!!!

 

     12.10.2011г.  Силвия Даракчиева

© Силвия Даракчиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??