Когато в коледната вечер,
снегът примамливо блести,
когато свещите трептят,
а виното искри...
В таз нощ, излез навън,
небето звездно погледни...
И пожелания за много щастие
от мен ти с радост приеми!
Нека Новата година,
здраве и щастие ти донесе,
както и любовта
на някое момче!
© Ивон Димитрова Todos los derechos reservados