31.12.2007 г., 17:59 ч.

Пожелания на Коледа 

  Поезия » Друга
1233 0 5

Когато в коледната вечер,
снегът примамливо блести,
когато свещите трептят,
а виното искри...
                                                                    В таз нощ, излез навън,
                                                                    небето звездно погледни...
                                                                    И пожелания за много щастие
                                                                    от мен ти с радост приеми!

Нека Новата година,
здраве и щастие ти донесе,
                                                                    както и любовта
                                                                    на някое момче!

                                                                                   

© Ивон Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??