6 nov 2011, 21:07

Пожелания в рими 

  Poesía » De amor
3390 0 2

Пожелания в рими

 

Как искам аз  със тази пролет
да дойдат най-красиви дни!...
И в синьото, със птичи полет,
да литнат нашите мечти...

 

Да дойдат с хубавото време
и тръпките на любовта...
И щастието връх да вземе!
Да благославяме Света!

 

И радостта  да тържествува.
  Аз всякого да чувствам брат.
Това с пари не се купува…
О, искам го, доде съм млад!

 

В сърцата ни да няма злоба
  и завистта си да сменим;

и от утробата до гроба
живота си да променим!!!

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасно пожелание!
    "В сърцата ни да няма злоба
    и завистта си да сменим;

    и от утробата до гроба
    живота си да променим!!!"

    Прекрасен слънчев ден с много, много усмивки!

  • ... и аз го искам... Поздравления!
Propuestas
: ??:??