15 jun 2007, 20:30

Покана 

  Poesía
682 0 5
Чаша съм от абанос и
слонова кост, направена
с много чуства, резбована
с много любов...

Наливай в мене медовина,
отпивай емоции сладко-горчиви!
Вдигни: "Наздраве!"
Пожелай: "Нека сме щастливи!"

Виждай в мен
лунното сияние
и усмивката ми
в слънчевия ден!

В танц изплитай
космическо мълчание!
Прегърни ме и
бъди със мен!

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??