Jun 15, 2007, 8:30 PM

Покана 

  Poetry
683 0 5
Чаша съм от абанос и
слонова кост, направена
с много чуства, резбована
с много любов...

Наливай в мене медовина,
отпивай емоции сладко-горчиви!
Вдигни: "Наздраве!"
Пожелай: "Нека сме щастливи!"

Виждай в мен
лунното сияние
и усмивката ми
в слънчевия ден!

В танц изплитай
космическо мълчание!
Прегърни ме и
бъди със мен!

© Галя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??