13 ene 2012, 13:48

Покой 

  Poesía » De amor
533 0 2

Аз днес, по стар шаблон,
но без Амурова стрела,
сърцето си с ръждив пирон
на твоята врата ще закова!

И моето сърце умира,
изтръгнато без стон.
Покоя най-накрай намира,

угаснало пред твоя дом.

 

© Пламен Енчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??