13.01.2012 г., 13:48 ч.

Покой 

  Поезия » Любовна
520 0 2

Аз днес, по стар шаблон,
но без Амурова стрела,
сърцето си с ръждив пирон
на твоята врата ще закова!

И моето сърце умира,
изтръгнато без стон.
Покоя най-накрай намира,

угаснало пред твоя дом.

 

© Пламен Енчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??