Jan 13, 2012, 1:48 PM

Покой 

  Poetry » Love
532 0 2

Аз днес, по стар шаблон,
но без Амурова стрела,
сърцето си с ръждив пирон
на твоята врата ще закова!

И моето сърце умира,
изтръгнато без стон.
Покоя най-накрай намира,

угаснало пред твоя дом.

 

© Пламен Енчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??