8 jun 2008, 8:39

" ... покрили жаждата с бездушие" 

  Poesía
678 0 8
 

Да помълчим...

 

на тръгване

са празни

думите

и дишат учестено

в унисон с тъгата,

а в ъгъла

с презряно

недоверие

предвкусва

замъглени мисли

тишината.

Пред прага

на отминали

завети,

затлачени

от бездиханно

овчелюбие

залъгваме

душите си

с обети,

покрили

жаждата

с бездушие...

 

***

 

Къде отмират

зимите?

Къде мигът

поема дъх?

И още ли бушуват

залези

върху гърдите на

невръстната ти плът?!

 

07.06.08

Пловдив

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??