28 oct 2019, 7:53

Полет 

  Poesía » Verso libre
565 0 0

Попитали птицата защо иска да напусне клетката - Не ти ли е добре тук ,храним те? Какво не си доволна , какво ти липсва?

- Само едно нещо - отвръща

- Свободата, а без свобода няма щастие, а без щастие няма живот. 

И след тези думи просто отлетя.

© Ясен Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??