28 окт. 2019 г., 07:53

Полет 

  Поэзия » Свободный стих
563 0 0

Попитали птицата защо иска да напусне клетката - Не ти ли е добре тук ,храним те? Какво не си доволна , какво ти липсва?

- Само едно нещо - отвръща

- Свободата, а без свобода няма щастие, а без щастие няма живот. 

И след тези думи просто отлетя.

© Ясен Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??