28.10.2019 г., 7:53 ч.

Полет 

  Поезия » Свободен стих
482 0 0

Попитали птицата защо иска да напусне клетката - Не ти ли е добре тук ,храним те? Какво не си доволна , какво ти липсва?

- Само едно нещо - отвръща

- Свободата, а без свобода няма щастие, а без щастие няма живот. 

И след тези думи просто отлетя.

© Ясен Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??