20 jul 2006, 19:07

Полет 

  Poesía
942 0 4


Ясен – олицетворение на небесния простор.

Копнежен – птичи поглед покоряващ най-далечния обзор.

Илюзорен – съвкупност от мечта и блян,

                     

хаотично разпилян в ясното безбрежие на илюзорната луна!

 

Творец в мисълта сиприземен високо на върха на всяка планина.

Изумителен със същността си – вихрен полет, реещ се във вечността .

 

Страстно търсещ пламенна любов във всяка капчица роса.

Истински, кристален – като детската сълза.

 

Пленителна душа, нарисувана от цветовете на наситена дъга.

Обаятелна мелодия, звучаща вечер, винаги – в планинската гора.

Лирик, но натурален – благославящ песните за любовта.

Естествено реален, като сянка на сияеща звезда.

Трогателно кристален, сякаш птичи полет устремен в необятността.

© Деяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не се разбира какво точно искаш да кажеш. Иначе има някаква промисъл. Не те критикувам. Изчисти стила си.
  • Аз не разбрах на това какво не му харесахте!
    Много е нежно,приятно е за четене..интересно.Браво,хубаво е.На мен ми хареса!
  • покажи нещо по-добро тогава /към писателчето/
    това е емоция, която не бива да се критикува, а само - поощрява!
    формата идва с времето.
  • Деяна,усмивката е от мен!
Propuestas
: ??:??