28 feb 2010, 13:55

Полет 

  Poesía » De amor
521 0 2

Допир подир допир,

полъх – тръпка след това,

Времето полита като пясък,

настръхнали в  очакване

са всичките ми  сетива...

Подгонена от своите желания,

като пролетните  птици,

прелитам, пърхам

със невидими крила.

И улавям пролетния вятър -

обгръща тялото ми с лекота.

Пренася ме в агония приятна,

да искам полет - пак и пак.

Сега съм цялата жарава,

хвани ме с твоята ръка...

Ще  попитам този вятър:

И при теб ли е така?

 

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??