28.02.2010 г., 13:55 ч.

Полет 

  Поезия » Любовна
520 0 2

Допир подир допир,

полъх – тръпка след това,

Времето полита като пясък,

настръхнали в  очакване

са всичките ми  сетива...

Подгонена от своите желания,

като пролетните  птици,

прелитам, пърхам

със невидими крила.

И улавям пролетния вятър -

обгръща тялото ми с лекота.

Пренася ме в агония приятна,

да искам полет - пак и пак.

Сега съм цялата жарава,

хвани ме с твоята ръка...

Ще  попитам този вятър:

И при теб ли е така?

 

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??