12 oct 2008, 21:19

Полет 

  Poesía » Civil
495 0 4
Полет

На сън Змията се видяла с крила
и цялата блестяла от пера,
тя реела в небесния простор
и спътница била на гордия Кондор.

Ала събуждайки се от съня блажен,
света не и се сторил променен,
летяла пак високо в небесата  -
била закуска на Кондора за децата.

Георги Гълъбов

© Георги Гълъбов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??