12.10.2008 г., 21:19 ч.

Полет 

  Поезия » Гражданска
534 0 4
Полет

На сън Змията се видяла с крила
и цялата блестяла от пера,
тя реела в небесния простор
и спътница била на гордия Кондор.

Ала събуждайки се от съня блажен,
света не и се сторил променен,
летяла пак високо в небесата  -
била закуска на Кондора за децата.

Георги Гълъбов

© Георги Гълъбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??