30 jun 2007, 1:25

Поличба  

  Poesía
778 0 3

отново на Бенджи и отново с много обич

И пак броя минутите до падането на нощта.
Притихнала, в очакване, нетърпелива.
Обречена съм, зная, от проклетата Съдба.
Обречена съм, само нощем с теб да съм щастлива

Простих се със деня и иде тъмнината
зловеща, плашеща... но аз не се страхувам 
и чакам да се появи и някой с Луната 
и чакам теб... защото теб жадувам

Ту моля се, ту псувам по Съдбата
копнееща, бясна и влюбена.
Крещя и питам я защо, по дяволите, любовта
от слънцето след часове ще е погубена


И с тебе заедно крадем от нощта тъма
притихнали, влюбени, поне сега заедно
създаваме от нощ и звезди тиха мечта -  
И утре след залез, да се съберем в едно...

... напират слънчеви лъчи през щорите
и шепнат ми: „за тебе нивга не е писан сватбен пир...
В нощта за любовта си с Него ще се борите...
... сама обрече се на това, влюбвайки се във вампир..."

© Неда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??