30 jul 2022, 15:27

Полит-типаж 

  Poesía
717 0 1

Политикът български смята се

по хитроумен дори от Дявола.

Ала изобретателствата му

излизат все ялови.

Политически банкрутира ли,

вини не персоната собствена,

а все форсмажорни обстоятелства.

 

Затуй квалифицира "самооставката"

като към каузата

                                    предателство.

 

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??