30.07.2022 г., 15:27 ч.

Полит-типаж 

  Поезия
693 0 1

Политикът български смята се

по хитроумен дори от Дявола.

Ала изобретателствата му

излизат все ялови.

Политически банкрутира ли,

вини не персоната собствена,

а все форсмажорни обстоятелства.

 

Затуй квалифицира "самооставката"

като към каузата

                                    предателство.

 

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??