2 ene 2023, 9:53

Политам и пропадам от любов... 

  Poesía » De amor, Otra
597 3 4

Политам и пропадам от любов

все търсейки те между ад и рай.

 

Несеквайки далечният ти зов -

политам и пропадам от любов.

Понякога пленява ме покров

с беззвездие и сякаш няма край.

 

Политам и пропадам от любов

все търсейки те между ад и рай.

 

В стремежа си към твоя свят по- нов

политам и пропадам от любов.

Сърцето ми пронизва лед суров,

но свеж живот спасява го през Май.

 

Политам и пропадам от любов

все търсейки те между ад и рай.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, Скити! За много години и за много вдъхновения!
  • Честита Нова година! Запази романтичната си душа и я вплитай в красиви стихове!
  • Е, няма... С твърда кратунка съм! ЧНГ, Паленка и за много вдъхновения!
  • По-ниско от главата си няма да паднеш 😉ЧНГ! 🍷💥🎄
Propuestas
: ??:??