16 mar 2018, 0:01

Половин сърце 

  Poesía
372 2 1

Не мога да обичам с половин сърце.
Ти знаеш ли какво е да опитваш
да милваш някого с отрязани ръце
и без криле да пробваш да политнеш?

 

Ти знаеш ли какво е да заспиваш
и в буден сън мечти да сътвориш,
и без вода цветята да поливаш,
и без крака върха да покориш?

 

Не мога да обичам с половин сърце.
За обич свята цялото ми трябва.
Оставя ли половината далеч
е все едно родена съм саката.

© Весела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??